Når en kontakt melder seg av e-postlisten i MailMojo som er koblet til SuperOffice vil SuperOffice kunne oppdateres med dette.

Kontakten blir avmeldt, og dersom kontakten er koblet til SuperOffice (fra å ha vært påmeldt) vil samtykke til e-postmarkedsføring bli satt til å være trukket tilbake på kontakten i SuperOffice.

Kontakter som melder seg av, men som ikke er koblet til en kontakt i SuperOffice, vil ikke føre til noen endring eller tillegg i SuperOffice.


Se følgende diagram (klikk for stor versjon) som beskriver prosessen i nærmere detalj:

Fant du svaret?