Når en kontakt i SuperOffice har trukket tilbake samtykket til e-postmarkedsføring vil MailMojo få beskjed om dette.

MailMojo sørger for at kontakten i MailMojo som er knyttet til kontakten i SuperOffice blir avmeldt e-postlisten som er koblet til SuperOffice. Dersom kontakten ikke eksisterer i MailMojo fra før vil den bli opprettet før den markeres som avmeldt.


Se følgende diagram (klikk for stor versjon) som beskriver prosessen i nærmere detalj:

Fant du svaret?