Du kan si opp abonnementet ditt via en oppsigelseslenke. Logg inn i MailMojo og gå til Konto-menyen der du finner en egen oppsigelsesknapp. I henhold til våre brukerbetingelser må du si opp direkte fra MailMojo. Oppsigelse via e-post og chat regnes ikke som gyldig.

Oppsigelsen blir registrert i våre systemer, slik at abonnementet ikke fornyes ved neste periode. Abonnementet vil fremdeles være tilgjengelig ut inneværende periode, og eventuelle utestående fakturaer må fremdeles betales.