Dersom du vil gjøre det ekstra enkelt å melde seg på nyhetsbrevet ditt, kan du lage en popup via MailMojo og publisere den på nettsidene dine.

Slik lager du en popup:

• Gå til fanen Skjemaer og trykk på "Nytt skjema" oppe til høyre.
  • Velg popup og den e-postlisten du vil at nye kontakter skal bli påmeldt.
  • Velg mal og rediger innhold som du ønsker. En mal har bildefelt, og dersom du vil ha et bilde, anbefaler vi å bruke denne. Bildefeltet kan naturligvis også slettes.
  • Rediger tekst og last opp bilde som i vanlige nyhetsbrev.
  • Du kan duplisere modulene, men vi anbefaler at du holder teksten kort.
  • Du kan også redigere teksten som står i bekreftelsesmeldingen.
  • Velg Neste og legg inn URL til nettsidene eller nettbutikken din. Foreløpig kan du kun legge inn hovedsiden som nettside, og popupen vil vises på alle undersider.
  • Sett antall sekunder du vil det skal ta før popupen dukker opp.
  • Lim inn kodesnutten på nettsidene dine, og publiser popupskjema gjennom å trykke på knappen Publiser.

Legg inn kodesnutt på din nettside:
Kopier koden i siste trinn og lim den inn mellom < head > og  </ head >  på nettstedet ditt. Popupen aktiveres når du har lagt inn koden og publisert skjema.

Legge inn kodesnutt i 24Nettbutikk:
For å legge inn kodesnutten i din nettbutikk, må du kontakte 24Nettbutikk support. De hjelper deg videre med å få lagt den inn.

Legge inn kodesnutt i Mystore:
Du limer inn JavaScript-snutten fra oss i Mystore-kontrollpanelent under Konfigurasjon -> Tekst på sider -> Ekstra header.

Legge inn kodesnutt i Squarespace:
Squarespace støtter å legge inn kodesnutt for JavaScript via Code Injection-funksjonaliteten sin, som kun er tilgjengelig for Premium-kontoer. Du legger da koden fra MailMojo i feltet for Header, her er deres guide til dette:
https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/205815908

Statistikk
Når popupen er publisert, vil du kunne følge med på statistikken.
Symbolene viser om popupen er aktiv, hvor mange som har sett popupen, og hvor mange som meldte seg på i popupen.

Påmeldte får også merkelappen "popup", slik at du senere kan segmentere.

Redigering og avpublisering
I nedtrekksmenyen ved siden av knappen kan du avpublisere eller slette popupen. Avpuplisering betyr at popupen ikke dukker opp på nettsiden, men sletting fjerner den også fra kontoen din for godt.

Du kan når som helst redigere popupen underveis, men du må avpublisere først. Når du har gjort endringene du vil, trenger du ikke å legge ut kodesnutten på nytt – det oppdateres helt magisk!

Det samme gjelder om du avpubliserer en popup, og oppretter en ny som har samme nettsider som visningsside. Alt går automagisk.