Med Mystore-integrasjonen kan du:

• Få nye kunder og påmeldinger til nyhetsbrev i Mystore påmeldt din e‑postliste i MailMojo.
  • Avmeldinger fra nyhetsbrev tilbakeført til Mystore.
  • Sende nyhetsbrev med MailMojo sin magisk enkle nyhetsbreveditor direkte fra Mystore.
  • Se statistikk fra dine nyhetsbrev i Mystore.

Slik tar du i bruk integrasjonen:

1. Logg inn på administrasjonspanelet til din Mystore.
  2. Gå til Verktøy > Nyhetsbrev > MailMojo i toppmenyen.
  3. Trykk knappen Installer MailMojo på din Mystore-konto for å koble til MailMojo
  4. NB: Butikken din må være aktivert for å kunne aktivere MailMojo
  5. Logg inn med din bruker og koble til enten eksisterene MailMojo-konto eller opprett en ny
  6. MailMojo og Mystore er nå koblet sammen!