Dersom du eier en konto, kan du enkelt invitere en eller flere kolleger til å samarbeide på kontoen.

Slik inviterer du nye brukere:

• Trykk på Konto oppe til høyre og deretter på Brukere
  • Her har du oversikt over nåværende brukere, og hvem som er eier
  • Inviter nye brukere med knappen Inviter bruker
  • Fyll inn fullt navn og e-postadresse

Invitasjonen går nå til innboksen til den du vil gi tilgang, og vedkommende må akseptere ved å klikke på lenken. Deretter setter de sitt eget passord. Etter dette logger de inn med egen e-postadresse og passord.

Fjerne brukere eller endre eier
Det er kun eieren som kan legge til og fjerne brukere, men eierskap kan overføres.
Slik gjør du:

• Gå til oversikten under Brukere
  • Velg Fjern tilgang eller Overfør eierskap i nedtrekksmenyen til høyre for den brukeren det gjelder

Alle brukere kan fjerne seg selv fra kontoen når som helst. Da mister man tilgang til kontoen, og må eventuelt inviteres på nytt.

Det har heller ikke noe å si om den nye brukeren har en MailMojo-konto knyttet til samme e-postadresse fra før.