Med Zapier-integrasjonen kan du blant annet:

• Oppdatere MailMojo-listen automatisk når du oppdaterer i Google regneark
  • Send leads fra Facebook direkte inn i egne segmenter i MailMojo, for oppfølging
  • Send billettkjøpere med f.eks. Ticketco automatisk til MailMojo-listen din

Slik du tar i bruk integrasjonen:

Over ser du en instruksjonsvideo om hvordan du kan overføre nye kunder automatisk
fra en nettbutikk hos Shopify til MailMojo.

Du bruker Zapier på samme måte til å koble sammen MailMojo med nettbutikker som Magento, Woocommerce osv.

Vi er fullintergrert med 24nettbutikk og Mystore, så se gjerne respektive hjelpeartikler ved å klikke på navnene deres.

Under bruker vi et eksempel for å koble MailMojo med Google regneark.

• Velg zapen (koblingen) du vil bruke eller opprett en egen (sjekk om den allerede finnes i nedtrekksmenyen
  • Zapier ber om tilgang til tjenestene du vil koble
  • Du kan fylle ut og sende et test på dataene du vil ha overført, for å sjekke at zapen funker

• Aktiver zapen og kontaktene skal oppdateres automatisk i MailMojo dersom du endrer noe i Google regnearket