Forsøk én gang til. Det kan hende e-postadressen du tastet, ble feil.
Sjekk også spam-mappa, så den ikke havnet der.

Om ingenting fungerer kan det hende nyhetsbrevet har blitt blokkert eller filtrert bort av e-postleverandøren din. Prøv å sende testen til en annen e-postadresse i et annet e-postprogram (f.eks. Gmail dersom du sendte førte test til Outlook el.lign.). Dersom dette fungerer, er det best å ta kontakt med e-postleverandøren.

Dersom det ikke fungerer, tar du kontakt med oss så vi kan undersøke litt videre.