Ingenting er som god planlegging, og med tidsstyringsfunksjonen kan du enkelt ferdigstille nyhetsbrevet ditt når det passer, og sende det på et helt annet tidspunkt.

Skriv ferdig nyhetsbrevet slik du vanligvis gjør. Etter at du har sendt en test og sett at alt ser glitrende ut, kan velge dato og tidspunkt for når du vil at nyhetsbrevet skal sendes. Klikk Legg i kø og systemet håndterer utsendelsen.

En fordel med dette er at du kan legge opp flere nyhetsbrev for en periode du vet kommer til å bli hektisk. På den måten får mottakerne jevnt og trutt e-poster fra deg i innboksen sin, som vi vet er en fordel i e-postmarkedsføring.

Lag oppfølgings-e-post som vanlig
Du kan uten problem legge til påminnelser til utsendelsen, selv om du tidsstyrer. Husk bare at «to dager etter mottatt e-post» regnes fra dagen nyhetsbrevet sendes, ikke dagen du skriver.

Det er også greit å huske at dersom du går inn og redigerer nyhetsbrevet før det er sendt, må du stille inn tidsstyring på nytt.