Opprette en konto
Du er hjertlig velkommen til å opprette en gratis konto hos oss. Da kan du bli kjent med tjenesten og funksjonaliteten, og bestemme deg om dette er noe for deg.

MailMojo samarbeider med 24Nettbutikk og Mystore, og oppretter du en MailMojo-konto hos en av disse, inkluderer prøveperioden dine kontakter i en begrenset periode. Dersom du ikke oppgraderer etter endt prøveperiode, blir kontoen din nedjustert til gratisversjonen.

Gratiskonto for opp til 50 kontakter har ingen tidsbegrensning.

Oppgradering og nedgradering
Du kan når som helst oppgradere kontoen din. Kontoen blir oppgradert til valgt kontoplan så snart innbetaling er registrert. For betaling med kort er dette umiddelbart, mens det for betaling med faktura typisk tar 1-3 dager fra fakturaen betales. Oppgraderingen trer i kraft så snart vi har mottatt betalingen.

Dersom du vil endre fra månedlig til årlig abonnement, tar du kontakt med oss.

Oppsigelse
Som beskrevet i brukervilkårene, skal oppsigelsen leveres via en oppsigelseslenke, som du får av oss om du ber om den.

Oppsigelse på telefon eller e-post regnes ikke som gyldig. Oppsigelse må gjøres innen fakturering for ny periode for å unngå fornyelse av abonnementet. Du kan si opp når som helst i løpet av en periode, og vil da ha tilgang til tjenesten ut perioden du alt har betalt for.