Om du vil endre noe i en en av utsendelsen i en automatisert kampanje, gjør du følgende:

1. Finn den aktuelle kampanjen under fanen Automatisering, og velg knappen Detaljer.
  2. Scroll til det aktuelle nyhetsbrevet du vil endre, og velg Stopp fra nedtrekksmenyen i den lille pilen helt til høyre for tittelen på nyhetsbrevet.
  3. Velg knappen Rediger og gjør de endringene du ønsker.
  4. Trykk deg videre gjennom editoren, og velg Marker nyhetsbrev som klart.
  5. Kontroller at alt er som det skal og ta en liten strekk.