Om du vil utsette eller fremskynde en oppfølgings-e-post, gjør du følgende:

1. Finn den aktuelle kampanjen under fanen Automatisering, og velg knappen Detaljer.
  2. Scroll til det aktuelle nyhetsbrevet du vil endre, og velg Stopp fra nedtrekksmenyen i den lille pilen helt til høyre for tittelen på nyhetsbrevet.
  3. I tidsintervallen angitt over boksen med informasjon om nyhetsbrevet, ser du teksten rediger. Trykk på den og rediger akkurat som du ønsker.
  4. Trykk deg videre gjennom editoren, og velg Marker nyhetsbrev som klart.
  5. Kontroller at alt er som det skal og ta en liten trall.