Først er det greit å sjekke at det ikke er noen mellomrom før eller etter brukernavn eller passord, som ikke skal være der. Dersom du likevel ikke får logget inn, er det best å be om nytt passord.

Dersom du har logget inn med e-postadressen og bedt om nytt passord, men ikke får noen e-post, tenk gjennom hvilken e-postadresse som er tilknyttet kontoen. Kanskje du registrerte med en annen? Ta en titt i de andre e-postkontoen dine også. Og spamfilteret, for sikkerhets skyld.

Det kan også hende at kontoen din er slettet. Dette skjer når regninger har forfalt eller dersom du ikke har logget inn på en gratiskonto på et år. En konto tilknyttet et abonnement som har to ubetalte faktura, vil automatisk bli tilbakeført til gratisstatus.

Dersom det ikke er noen av disse alternativene, kontakt oss. Vi hjelper deg inn i varmen igjen.