Nei, dessverre.
Foreløpig er det slik at dersom du sletter, er det ingen vei tilbake. Vi anbefaler derfor at du gjør nyhetsbrevet helt ferdig først, og deretter sletter de modulene du ikke trenger.

Fant du svaret?