I mai 2019 kom vi med en ny popup-funksjon i MailMojo, som er gratis for alle våre brukere.

Slik lager du en popup:

• Gå til fanen Skjemaer og trykk på "Nytt skjema" oppe til høyre.
  • Velg popup og den e-postlisten du vil at nye påmeldte skal havne i.
  • Velg mal og rediger innhold som du ønsker.
  • Legg inn URL til nettsiden eller nettbutikken din.
  • Sett antall sekunder du vil det skal ta før popupen dukker opp.
  • Lim inn kodesnutten på nettsidene dine, og publiser popupskjema gjennom å trykke på knappen Publiser.

Legg inn kodesnutt på din nettside:

Kopier koden i siste trinn og lim den inn mellom <head> and </head> på nettstedet ditt. Popupen aktiveres når du har lagt inn koden og publisert skjema.

Legge inn kodesnutt i 24Nettbutikk:

For å legge inn kodesnutten i din nettbutikk, må du kontakte 24Nettbutikk support for å få lagt den inn, de hjelper deg videre.

Legge inn kodesnutt i Mystore:

Du limer inn JavaScript-snutten fra oss i Mystore-kontrollpanelent under Konfigurasjon -> Tekst på sider -> Ekstra header.

Legge inn kodesnutt i Squarespace:

Squarespace støtter å legge inn kodesnutt for JavaScript via Code Injection-funksjonaliteten sin, som kun er tilgjengelig for Premium-kontoer. Du legger da koden fra MailMojo i feltet for Header, her er deres guide til dette:
https://support.squarespace.com/hc/en-us/articles/205815908