Maler til MailMojo lages i helt vanlig HTML, så dersom du kan kode, kan du lage egen mal. Når du lagrer malen vil den bli validert av MailMojo for å kontrollere om den er klar til bruk.

Dersom du ikke her stålkontroll på koding, men likevel vil ha noe mer tilpasset ditt behov og design, kan vi skreddersy en mal bare for deg. Ta kontakt for å høre hvilke muligheter du har.

Du kan også lage en kopi av et tidligere utsendt nyhetsbrev, dersom du allerede har laget et oppsett du synes fungerer bra. Da vil modulene og rekkefølgen være like, og alt du behøver å gjøre, er å endre tekst og evt. bilder.