Nei, dessverre.
Vi har ikke funksjonaliteten for å sette inn en video i nyhetsbrevet, ettersom veldig få e-postprogram støtter dette. (Kun 5 av de 30 vanligste e-postprogrammene har støtte, hvorav 3 kun er på Mac/iPhone/iPad.)

Et alternativ du kan bruke, er å vise et stillbilde fra filmen med et tydelig og stort ikon for avspilling på. Dette bildet kan du da lenke til en side der videoen spilles av, for eksempel på YouTube eller egne nettsider. Dette kan du fint gjøre i MailMojo ettersom det kun er et bilde med lenke, som du selv legger inn.