Velge passende mal

Vi tilbyr en rekke maler gratis for alle brukere. De er gruppert i ulike kategorier ut i fra hva vi tenker passer best for de ulike behovene våre brukere har. Bruk nedtrekksmenyen for å velge kategori, eller scroll nedover siden for å se alle.

For å studere en mal nærmere, kan du trykke på øye-ikonet. Spar malen til dine favoritter ved å trykke på stjerne-ikonet. Da kommer de alltid først i opplistingen ved senere anledninger.

Legge til, flytte, slette og angre sletting av moduler

Per i dag er det ikke mulig å dra inn eller opprette helt nye moduler i malene: Vi har laget ferdige oppsett med et sett med tilgjengelige moduler som gjør at det er enkelt å lage nyhetsbrev med et profesjonelt resultat uten å selv være en designer.

Men, de fleste av malene er ganske fleksible i de modulene som er der: Du kan både endre rekkefølgen på dem, duplisere dem og fjerne gjennom å slette dem.

Merk: Det finnes ingen angre-funksjon i dag, så når du sletter en modul vil den være borte fra nyhetsbrev-utkastet, så vær varsom.

På arbeidslisten vår står både angrefunksjon og mer fleks for modulene. I mellomtiden er det best å legge inn alt innhold i malen, og så slette overflødige moduler som du ikke trenger i nyhetsbrevet helt til slutt.

Hvilke filer kan du bruke i malene?

Bilder

De godkjente bildeformatene er JPEG, GIF og PNG, på maks 10 MB. Les ellers mer om bilder og formattering her.

Video

Av flere grunner støtter vi ikke å sette inn en video i nyhetsbrevet, men du har noen alternativer du kan lese om i artikkelen om videoer

PDF

Du kan ikke sette inn en PDF direkte. Les mer om hvorfor vi ikke støtter PDF i nyhetsbrev

Ønsker du tilpasninger av noen maler du liker godt?

Det finnes noen begrensninger for hvor mye du selv kan redigere standardmalene våre. Dette gjør det lettere for oss å holde dem oppdatert med forbedringer.

Men om du ønsker kan vi gjøre noen av malene tilgjengelig som tilpassede maler for deg, dersom du selv er dreven på HTML-koding.

Alternativt kan vi også gjøre eventuelle fargetilpasninger for deg kostnadsfritt. Send oss i så fall info om hvilken mal det gjelder og hvilke fargeendringer du ønsker, så ordner vi det!

Skreddersydde maler

Mange av våre kunder velger å bruke skreddersydde maler. Fordelene med dette er selvsagt at malen blir tilpasset akkurat det du skal bruke nyhetsbrevet ditt til. Noen av fordelene er at:

1. Oppsett av innholdet blir skreddersydd etter ditt behov.
  2. Malen blir laget med hensyn til din fargeprofil.
  3. Flere forskjellige moduler innenfor samme design. (Mange av standardmalene har ulike moduler og du må ha forskjellige maler hvis du vil ha et annet oppsett/bruke en annen modul.)
  4. Bedre respons med en mal hvor profilen din kommer bedre frem. Den matcher gjerne din nettside og derav fremstår du mer profesjonell og betryggende.
  5. Gratis justering på malen ved enkle endringer.