Nei, dessverre. Det ville økt våre kostnader til båndbredde betraktelig (tenk for eksempel om 1 MB vedlegg skal sendes til 10.000 mottakere = 10 GB datatrafikk) og dermed gjort våre tjenester dyrere.

Vi anbefaler i stedet at du legger vedlegg ut på nettet og lager en lenke til filen i nyhetsbrevet. Filen kan du for eksempel legge på nettsiden din eller bruke en fildelingstjeneste som Dropbox.

Mottakere kan da selv velge om de vil laste ned filen ved enkelt å klikke på lenken.