Avsender er en innstilling på e-postlister, som betyr at du kan ha forskjellige avsendere på forskjellige e-postlister.

Du kan endre avsender ved å gå til Kontakter og trykke redigeringsikonet helt til høyre for e-postlisten du vil endre avsenderen på.

Bruk en gjenkjennelig avsender
Når du registrerer deg for en MailMojo-konto blir avsenderen fra MailMojo først satt til den e-postadressen og det navnet som du oppga ved registrering. Registrerte du deg med privat navn eller e-postadresse kan det derfor være lurt å endre dette.

Tenk etter hvilket navn og e-postadresse du ønsker dine mottakere skal identifisere nyhetsbrevet ditt med. Kjenner de igjen navnet øker sannsynligheten for at de bruker tid på å lese gjennom alt.

Avsenderen kan du når som helst endre under "Min konto"-menyen i MailMojo. Du kan også endre avsenderadressen i siste steget i editoren.