Med WordPress-integrasjonen kan du:

• Enkelt bygge et påmeldingsskjema som du vil ha det, inkludert felter for interesser eller liknende, via merkelapper (tags).
  • Ta i mot påmeldinger direkte til din MailMojo e-postliste fra påmeldingsskjemaet du har laget.

Hvordan du tar i bruk integrasjonen:

1. Aktiver WordPress-integrasjonen på integrasjoner-siden i MailMojo.
  2. Kopier tilgangsnøkkelen du får opp etter å ha aktivert integrasjonen.
  3. Søk etter «MailMojo» under tilgjengelige utvidelser fra administrasjonsgrensesnittet til din WordPress-nettside.
  4. Installer utvidelsen «MailMojo Widget».
  5. Gå til Innstillinger > MailMojo og lim inn tilgangsnøkkelen i feltet.
  6. Gå til Utseende > Widgeter og dra widgeten (det vil si påmeldingsskjemaet) til ønsket plassering på nettsiden din.
  7. Velg e-postlisten du vil at påmeldingene skal gå til, og tilpass andre innstillinger som du måtte ønske.
  8. Sett deg tilbake med et smil om munnen, og nyt følelsen av en godt gjennomført jobb!