Med QuizWiz-integrasjonen kan du:

• Lage quizer og konkurranser der deltakere påmeldes direkte til din e-postliste i MailMojo.

Hvordan du tar i bruk integrasjonen:

• Opprett en QuizWiz-konto og logg inn.
  • Begynn å lage en quiz.
  • Trykk på knappen for å koble til MailMojo under «Innstillinger» i venstrekolonnen når du lager en quiz, og godkjenn at QuizWiz får tilgang til din MailMojo-konto.
  • Velg hvilken e-postliste du ønsker at deltakere i denne quizen skal meldes på i dialogvinduet som dukker opp.
  • Gjør ferdig quizen og publiser – deltakere vil nå automatisk meldes på den valgte e-postlisten!